Ngarep > Produk > Pompa Taman > Pompa Taman Perumahan Plastik Kab > Pompa Taman Perumahan Plastik FGPXXX5J
Pompa Taman Perumahan Plastik FGPXXX5J
  • Pompa Taman Perumahan Plastik FGPXXX5JPompa Taman Perumahan Plastik FGPXXX5J

Pompa Taman Perumahan Plastik FGPXXX5J

Plastik Housing Garden Pump FGPXXX5J, khusus ing serbaguna pump domestik nyediakke lan Manufaktur, nawakake produk pump gedhe karo kinerja banget lan efficiency nyengsemaken. Pompa jet taman omah plastik minangka cabang paling dhasar ing seri pompa taman sing diwenehake dening FLUENT. FLUENT duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing manufaktur pompa, supaya sampeyan bisa nemokake solusi sing bener ing kene.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

FLUENTPOWER®yaiku pabrikan Stainless Housing Garden Pump FGPXXX5JB-1 lan khusus kanggo ngasilake lan ngembangake pompa banyu domestik.IngPompa Taman Perumahan Plastik FGPXXX5Jdirancang kanggo ngatasi masalah mbanyoni domestik ing saben dina - apa iku transfer banyu, irigasi lan got. Sawetara versi daya model diwenehake, wiwit saka 600W nganti 1200W. Pemutus sirkuit termal terpadu ditrapake ing model sing bisa nglindhungi motor saka overloading. Mula, kinerja FGPXXX5J sing tahan suwe wis samesthine. Kanggo penak, kanggo ngganti corong nalika ngisi omah sadurunge sampeyan operate, bukaan ngisi gedhe dilindhungi undhang-undhang ing omah plastik. Banyu sing isih ana uga bisa dicopot kanthi gampang kanthi ngeculake plug saluran ing ngisor omah plastik. Gagang sing digedhekake nyedhiyakake ruang tangan ekstra kanggo nyekel, sing prasaja nanging efektif, njamin mobilitas model sing apik ing wektu sing padha.

Pompa Taman Perumahan Stainless FGPXXX5JB Parameter (Spesifikasi)

FGPXXX5J 600W 230V/50Hz 2800L/H 35M 7M 1.2-3.0

ROHS

LVD

GS

CE

EMC

1" H07RNF3G
1.0mm2x1.2
800W 230V/50Hz 3000L/H 40M 8M
1000W 230V/50Hz 3200L/H 44M 8M
1200W 230V/50Hz 3500L/H 46M 8M

Pompa Taman Perumahan Stainless FGPXXX5JB Fitur lan Aplikasi

  • Portable
    Digedhekake Ngalahake Design

    Omah plastik mbantu nyuda bobot. Gagang sing luwih gedhe nyedhiyakake ruang tangan ekstra kanggo nyekel, njamin mobilitas sing apik.

  • Gampang digunakake
    Opening Isi gedhe

    Ora perlu corong ekstra, bukaan ngisi gedhe digawe ing sisih ndhuwur omah kanggo mbantu sampeyan ngisi banyu sadurunge miwiti operasi.

  • trep
    Ngilangake meneng Reserved

    Sekrup saluran wis dilindhungi undhang-undhang ing ngisor omah supaya banyu sing isih ana bisa gampang dibuwang sawise misi kasebut.

  • Dipercaya lan
    linuwih

    Standar perakitan sing tliti lan bahan berkualitas tinggi ditrapake kanggo njamin linuwih model kasebut.

Hot Tags: Pompa Taman Perumahan Plastik FGPXXX5J, China, Pemasok, Pabrik, Produsen, Made in China, Tuku, Disesuaikan, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dijaga, Garansi 1 taun, Domestik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.