Ngarep > Produk > Pompa Submerisble Banyu resik > Pompa Submersible Kab > Pompa Submersible Barrel FSPXXX3CR
Pompa Submersible Barrel FSPXXX3CR
  • Pompa Submersible Barrel FSPXXX3CRPompa Submersible Barrel FSPXXX3CR
  • Pompa Submersible Barrel FSPXXX3CRPompa Submersible Barrel FSPXXX3CR

Pompa Submersible Barrel FSPXXX3CR

FLUENT minangka produsen pompa profesional lan skala gedhe lan pemasok ing China. Pompa laras submersible minangka salah sawijining lini produk paling anyar ing kategori produk FLUENT. We wis specialized ing Pumps banyu domestik kanggo akèh taun. Pompa banyu kita nutupi macem-macem aplikasi rumah tangga, sampeyan bisa nemokake sing bener saka kita. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Pompa Submersible Barrel FSPXXX3CR. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

FLUENTPOWER®yaiku pabrikan Pompa Submersible Barrel FSPXXX3CR lan khusus kanggo ngasilake lan ngembangake pompa banyu domestik. Pompa laras submersible FSPXXX3CR dirancang khusus kanggo ngirit konsumsi banyu ing kebon sampeyan kanthi kinerja dhuwur. Kanthi pompa laras udan lan tangki banyu utawa laras udan, sampeyan bisa ngumpulake banyu udan kanggo irigasi kebon mengko. Motor 350W sing dilengkapi karo poros keramik njamin kekuwatan pompa tong minyak kanggo macem-macem tujuan mbanyoni lan saluran banyu. Gagang elips gampang dicekel saka sudut apa wae, saengga gampang dipasang pompa ing kebon sampeyan. Model kasebut uga dilengkapi omah plastik berkualitas tinggi kanggo nyukupi kabutuhan warna sing disesuaikan. Dilengkapi pipa ekstensi gulu angsa aluminium lan konektor sworo seru, FSPXXX3CR minangka pilihan sing tepat kanggo entuk sistem penyiraman kebon sing ijo lan lestari.

Pompa Submersible Barrel FSPXXX3CR Parameter (Spesifikasi)

FSPXXX3CR 350W 230V/50Hz 2400L/H 12M 7M 3 mm

ROHS

LVD

GS

CE

EMC

1" H05RNF3G
0.75mm2x10

Submersible Barrel Pump FSPXXX3CR Fitur lan Aplikasi

  • Portable
    Gampang Digawa

    Gagang elips gampang dicekel saka sembarang sudut.

  • Operasi Otomatis lan Manual
    Pilihan Panjenengan Dhewe

    Kanthi ngalih ngambang, pompa wis diuripake yen banyu ngluwihi level tartamtu lan dipateni nalika level mudhun. Utawa sampeyan mung bisa masang ngalih ngambang ing omah supaya pump terus mlaku.

  • Slim
    Desain

    Model kasebut dilengkapi omah plastik berkualitas tinggi kanthi pipa ekstensi gulu angsa aluminium.

  • IPX8 Waterproof Grade
    Multiple Seal Solutions

    Segel mekanik sing tahan lama dilengkapi kanggo njamin umur pompa sing dawa. Uga bisa nganyari kanggo struktur segel kamar lenga kanggo luwih ngluwihi wektu urip maksimum.

  • Multiple Aplikasi
    Skenario

    Becik kanggo digunakake ing omah lan kebon. Uga bisa digunakake kanggo saluran banyu tank, blumbang, blumbang, wilayah banjir, prau, etc.

Hot Tags: Pompa Submersible Barrel FSPXXX3CR, China, Pemasok, Pabrik, Produsen, Made in China, Tuku, Disesuaikan, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dijaga, Garansi 1 taun, Domestik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.